Orion završio izvrsnu sezonu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.6.2018. 15:23:10
Orion završio izvrsnu sezonu

Foto: Taekwondo klub Orion

Taekwondo klub Orion završio je odličnu sezonu, a članovi kluba polako kreću na zasluženi odmor. O posljednjem natjecanju i završetku sezone piše trenerica kluba, Jelena Žeravica. 


Proteklog vikenda smo boravili u Omišu gdje se održavalo državno prvenstvo za kadete i juniore. U subotu je započelo kadetsko prvenstvo na kojem je nastupilo naših troje kadeta. Za Grgu Dugca (-49kg) i Doru Crnac (-37kg) ovo je bio prvi nastup na državnim prvenstvima. Grga je zaustavljen u prvom kolu rezultatom 13:12, a falilo je i malo sportske sreće. Dora je nakon dvije pobjede osigurala brončanu medalju, a zaustavljena je u polufinalu te se tako sa svog prvog prvenstva države vraća sa broncom što je odličan rezultat. Naš, već standardno zlatni Adrijan Jandroković (-53kg) i ovoga puta kao prvi nositelj svoje kategorije osvaja zlato, svoju prvu medalju sa državnih prvenstava i potvrđuje da je najbolji kadet države u svojoj kategoriji.


Drugog dana nastupaju naše dvije juniorke. Nika Celinić (-55kg) zaustavljena je u prvom kolu od predstavnice domaćina, dok Ivana Arelić (-52kg) nakon prošlogodišnjeg kadetskog zlata, ove godine u novoj kategoriji osvaja i juniorsko zlato. Ivana je nadmoćno pobijedila u sve četiri borbe i dokazala svoju kvalitetu koju kontinuirano drži.


Tako smo sezonu priveli kraju na najbolji mogući način- sa tri medalje (od 5 natjecatelja koji su nastupili) i dva prvaka Hrvatske u dva uzrasta.


Najmlađi treniraju do kraja 6. mjeseca i nakon toga odlaze na zaslužen odmor, dok stariji natjecatelji imaju tjedan dana pauze, a onda polako krećemo u pripreme za novu sezonu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account