Orionivci na vrhu kadetskog i juniorskog prvenstva Hrvatske

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.7.2021. 17:30:56
Orionivci na vrhu kadetskog i juniorskog prvenstva Hrvatske

Foto: Orion

Taekwondo klub Orion nastupio je na kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske s tri sudionika i osvojio tri medalje za prvo, drugo i treće mjesto.




Nedavno je u Zaprešiću održano kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju je nastupio i sesvetski taekwondo klub Orion s jednom kadetkinjom i dvoje juniora, te su osvojili tri medalje. U konkurenciji kadetkinja nakon dvije uvjerljive pobjede i poraza na zlatni bod u polufinalu, brončanu medalju osvojila je Stela Spajić koja tako sezonu završava kao prvakinja Zagreba i brončana na prvenstvu države. Stela pokazuje sve bolju formu i dokazala je da na nju u budućnosti možemo ozbiljno računati.


Na juniorskom prvenstvu Hrvatske naslov prvaka osvojio je Grga Dugac, dok je viceprvakom postao Adrijan Jandroković. Dečki su nastupili u istoj kategoriji te nakon što su ostvarili po tri pobjede, našli su se u 'Orion finalu' i međusobnom okršaju gdje je ovoga puta slavio Grga rezultatom 9:6.


U ekipnom plasmanu Orion je šesti klub u državi u juniorskom uzrastu.


Na kadetskom prvenstvu Hrvatske trebala je još nastupiti Nika Jandroković koja se razboljela nekoliko dana ranije, te je bila primorana otkazati nastup.


Vikend prije Nika je nastupala na Multi European Games u Bugarskoj gdje je osvojila broncu i kvalificirala se na kadetsko prvenstvo Europe koje će biti održano krajem kolovoza u Estoniji.


"U Estoniji na Europskom prvenstvu U21 nastupa i Ivana Arelić pa nas čeka veselo i radno ljeto", kazala nam je trenerica kluba Jelena Vukas koja nam je i prenijela ove lijepe vijesti.



Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account