Petar i Matej Dijanić na Gariglazbijadi 2018 - Gospodar rujna

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.9.2018. 21:45:45
Petar i Matej Dijanić na Gariglazbijadi 2018 - Gospodar rujna

Foto: Marijan Dolčić

Petar i Matej Dijanić na Gariglazbijadi 2018. - Gospodaru rujna u Garešničkom Brestovcu - Garešnica, javlja predsjednik ŠK Vrustun Marijan Dolčić.


Petar i Matej  sudjelovali su na natjecanju Gospodara rujna gdje su zbog raznih obaveza drugih članova kluba bili jedini predstavnici ŠK Vrustun 1252. Vurnovec.

Petar Dijanić imao je čast otvoriti turnir i odigrati partiju na 1. ploči sa  Im Muhamedom Borićem prvim nositeljem i kasnijim pobjednikom Gospodara rujna 2018.   Drugo kolo i Petrova prva pobjeda. U trećem kolu MK Željko Margeta i poraz pa  pobjeda i tako redom. Poslije 6 kola 3 poraza i 3 pobjede izvrsno za Petra.


 U 8. kolu nažalost poraz od vršnjaka, ali daleko iskusnijeg Mihaela Sučića, 3 boda i 64. mjesto solidno s obzirom s kim je sve igrao, no tu ponekad i  poraz znači više od pobjede nad nekim sebi ravnim, jer se skuplja značajno iskustvo.

Matej Dijanić nakon poraza od MK Tihomira Komljenovića pobjeda, a onda sve jaki, prejaki protivnici za njega i pet poraza pa bod i poraz za kraj.

U svakom slučaju čestitke na dobroj borbi i hrabrosti sudjelovanja s vrlo jakim protivnicima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2024. 11:01:59

Create Account