Šah: Milan Škorić pobjednik Gospodara kolovoza 2018. - VII Memorijal Milenka Vučkovića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.8.2018. 9:25:52
Šah: Milan Škorić pobjednik Gospodara kolovoza 2018. - VII Memorijal Milenka Vučkovića

Foto: Marijan Dolčić

Milan Škorić igrač ŠK Vrustun 1252. Vurnovec pobijedio je u konkurenciji 85 igrača s osvojenih 8 bodova iz 9 partija, piše predsjednik ŠK Vrustun Marijan Dolčić.



Škorić je pobijedio sve svoje protivnike u prvih 8 kola i osvojio turnir kolo prije kraja . Na turniru u organizaciji ŠK Ivan Dvoržak Rovišče - Zrinski Topolovec igralo je 12 igrača Šk Vrustun 1252. i uz pobjedu Milana Škorića bili su i najuspješnija ekipa.

 

U zadnjem kolu postojala je čak prilika da se osvoje sva tri prva mjesta. Na kraju je Tomislav Šabić zauzeo 10. mjesto, Tomo Martinuš naše pojačanje iz ŠK Sljeme - Agroproteinka 11. mjesto, Damir Obad 19, Miroslav Kezerić 24, Velid Kazić 28, Ivan Kovačić  42, David  Orač 50, Leo Orač 59, Josip Cirimotić 64, Anđelko Orač  66. i Matej Dučkić 71 mjesto.


Da bi sve išlo po planu pobrinuo se je već dokazani majstor organizacije Vlado Karagić sa svojim suradnicima, a njegov osvrt na turnir govori više od riječi :


-Milan Škorić i Vurnovčani osvojili Rovišće:

Tihi čovjek iz Vurnovca, koji zrači duhovnošću i dobrotom,više nego polovica biskupa i kardinala naše hemisfere, došao je na turnir kao 15. nositelj i osvojio ga kolo prije kraja s čistih 8 iz 8. Milan Škorić osvojio je i veliki prijelazni pehar VII. Vučkovićevog memorijala.



Vurnovčani su u Rovišće došli s 12 igrača, od kadeta i veterana,do udarnih članova prve ekipe. Osim hrpe bodova osvojili su i puno simpatija, te ekipnu nagradu iznenađenja. Puno se dragih imena sa raznih strana svijeta našlo među nagrađenima. Bio je ovo veliki turnir, i brojem i duhom, te mnogim prijateljima imamo zahvaliti što su u njega ugradili dio svoje energije, ljubavi i vremena.

                                                                                                            


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2024. 11:01:59

Create Account