Utakmice sesvetskih klubova ovog vikenda

Autor: Vladimir Beštak
Objavljeno: 3.3.2018. 14:06:39
Utakmice sesvetskih klubova ovog vikenda

Foto: Sesvete danas, arhiva

Rukometaši igraju u Sesvetama, rukometašice u gostima, a košarkaši u dvorani Jelkovec.



Rukometaši Sesveta ovu subotu na domaćem terenu u gimnazijskoj sportskoj dvorani ugošćuju dobru ekipu Poreča. Istrijani igraju dobro, četvrti su na tablici iako su prošle subote na domaćem terenu izgubili od drugoplasiranih Varaždinaca.

Mogu li Sesvećani iskoristiti trenutačni šok rukometaša Poreča i priprijetiti im na domaćem terenu? Podsjetimo, nakon prošlotjednog poraza od vodeće momčadi lige, Dubrave, naši rukometaši željni su pobjede.  Utakmica se igra u subotu, 3.3. od 17,30.


RK Sesvete ove subote igra u gostima u Pitomači kod istoimene ekipe. Prošle su subote na domaćem terenu Sesvećanke pobijedile Zirnski iz Čakovca s golom razlike i zamijenile mjesta na tablici. Sesvete su sada sedme, a Zrinski osmi. Pitomača se pak nalazi na 11. mjestu na tablici, no igra se na njihovom terenu gdje znaju biti vrlo opasne. Curama iz Sesveta trebat će puno borbe i sreće za pobjedu.


KK Sesvete u 16. kolu druge lige na domaćem terenu dočekuju drugoplasirani Samobor.  Sveci su trenutačno četvrti, jako se bruse na ovu utakmicu i obećavaju veliku borbu, nadajmo se i pobjedu. Utakmica u subotu igra se od 18 sati u sportskoj dvorani Jelkovec.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account