EP u rukometu u Areni Zagreb bez obzira na sporna pitanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.1.2018. 12:11:45
EP u rukometu u Areni Zagreb bez obzira na sporna pitanja

Foto: HRT

Europsko rukometno prvenstvo održat će se u Areni Zagreb bez obzira na neriješena sporna pitanja između Ingre, Grada Zagreba i Vlade RH, izvijestili su iz Ingre d.d.


Iz Ingre d.d. su priopćili i da je nakon održanog Svjetskog rukometnog prvenstva u siječnju 2009. u Areni Zagreb ostao nepodmiren dug prema Laništu d.o.o, tvrtki članici Ingra Grupe koja je izgradila Arenu Zagreb, od oko 1,5 milijuna kuna što nije želio podmiriti ni Hrvatski rukometni savez, Grad Zagreb niti Vlada RH (organizatori prvenstva), pa su prije održavanja Europskog rukometnog prvenstva zatražili od Hrvatskog rukometnog saveza da se unaprijed osiguraju ukupna potrebna sredstva za što su i dobili odgovarajuća uvjeravanja od HRS-a, kako se ne bi ponovio slučaj iz siječnja 2009.


Sve potrebne tehničke pripreme za održavanje prvenstva tvrtka "Lanište" obavila je na vrijeme, tako da ne postoje nikakve prepreke za održavanja prvenstva, naglasili su iz "Ingre".


Europsko prvenstvo u rukometu počinje u petak, 12. siječnja, a u Areni Zagreb igrat će se i završnica tog sportskog natjecanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2018. 20:06:13

Create Account