Izvučeni parovi četvrtfinala kupa, Sesvećani gostuju na moru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2021. 13:51:32
Izvučeni parovi četvrtfinala kupa, Sesvećani gostuju na moru

Foto: Vizual izvlačenja parova

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza danas, u petak su izvučeni parovi četvrtfinala Kupa za rukometaše. 



Kao i prilikom ranijih ždrijebova parova osmine finala u ženskoj i muškoj konkurenciji te četvrtfinala rukometašica, izvlačenje parova ponovno je obavljeno online. Tako su svi zainteresirani klubovi i prijatelji rukometa imali prilike uživo pratiti izvlačenje. Osim toga, klubovi su dobili priliku da uštede na troškovima putovanja, ali i izbjegnu eventualnu mogućnost zaraze korona virusom.


Ždrijebom je rukovodio Povjerenik natjecanja HRS-a Ante Ančić, a uz njega su bili član Ureda za natjecanja HRS-a Bojan Filipović i Instruktorica HRS-a Lidija Bojić-Ćaćić koja je ujedno i izvlačila parove.


Svi klubovi nalazili su se u jednom potu ili šeširu. Tako je ždrijebom odlučeno da u četvrtfinalu igraju:

POBJEDNIK RK RIBOLA KAŠTELA / RK POREČ – MRK SESVETE

RK BALIĆ&METLIČIĆ – RK DUBRAVA

RK PPD ZAGREB – RK SPAČVA VINKOVCI

RK SLATINA – RK NEXE


Dakle rukometaši Sesveta igrat će protiv pobjednika Ribola Kaštela i Poreča, a utakmicu će igrati u gostima. Inače igranje u četvrtfinalu kupa do sad je najveći povijesni uspjeh sesvetske rukometne momčadi, no, zašto ne bi bio i veći od dosadašnjeg, ulaskom u polufinale?

U četvrtfinalu se igra samo jedan susret. Prema kalendaru natjecanja, susreti četvrt završnice na rasporedu su 14. travnja 2021. godine.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account