Lokomotiva očekivano pobijedila Sesvete Agroproteinku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.5.2019. 14:50:52
Lokomotiva očekivano pobijedila Sesvete Agroproteinku

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 25. kolu 1. HRL-a za žene u Zagrebu domaća Lokomovita pobijedila je Sesvete Agroproteinku 29:21 (16:6).


Vjerojatne viceprvakinje Hrvatske, Lokomotiva, očekivano je jučer savladala u Domu sportova Sesvete Agroproteinku. Rukometašice Sesveta bile su borbene, no protiv zagrbačkih rukometnih profesonalki nije moglo bolje i više. Očekivan te to rasplet događaja, a ova je utakmica bila jedna i rijetkih jakih utakmica u kojima naše igračice mogu skupljati rukometno iskustvo od iskusnijih i boljih, kao što će to biti i u narednom, posljednjem kolu prvenstva kada u Sesvete dolazi najbolja i najtrofejnija hrvatska ženska rukometna ekipa, Podravka Vegeta.


Sesvećanke se nalaze na četvrtom mjestu, no realno je za očekivati da ne mogu pobijediti Podravku, a Bjelovarčanke vjerojatno ne bi trebale imati problema s Trešnjevkom koja se bori za ostanak, tako da možemo očekivati završetak prvenstva sa Sesvetama na petom mjestu što je također vrlo dobar uspjeh.


Što se ove odigrane utakmice tiče, najefikasnije su bile Dora Lukić s 5 pogodaka od 6 pokušaja i Petra Dičak s također pet pogodaka iz 10 pokušaja. Lucija Bešen je i protiv Lokomotive pokazala da nije slučajno izabrana za reprezentativnu vratarku, jer je obranila 12 udaraca na gol od 38.


Lucija Bešen 12/38, Petra Lovrenčević, Iris Pratljačić 1/4;


Mia Tupek (1), Mihaela Bešen, Petra Dičak (5), Bernarda Čalušić (4), Lara Burić (1), Doris Vlajsović (1), Dora Lukić (5), Ana Anđelić (1), Mia Bošnjak, Ines Lisjak, Lucija Peraica (3)

Trener Branko Šebek


Rezultati 25. kola:




Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account