Mia Tupek pozvana u reprezentaciju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.3.2019. 16:21:05
Mia Tupek pozvana u reprezentaciju

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Mlada prvotimka prve selekcije RK Sesvete Agroproteinka, Mia Tupek pozvana je u Hrvatsku juniorsku žensku rukometnu reprezentaciju.


Izbornik ženske juniorske reprezentacije Ivan Jerković na kontrolno okupljanje Hrvatske ženske juniorske rukometne repezentacije pozvao je 20 igračica, plus dvije rezervne. Na popisu je i naša Mia Tupek. Iako Mia sada već standardno igra u seniorskoj postavi sesvetskog rukometnog kluba, po godinama je još juniorka, a svojim je igrama zavrijedila poziv izbornika. 


Tako uz dvije igračice Sesveta, Doru Lukić i Luciju Bešen koje su pozvane u seniorsku reprezentaciju, u klubu sada imaju i članicu juniorske repezentacije. 


Dodajmo ovome da je u kadetsku žensku rukometnu reprezentaciju pozvano čak pet Sesvećanki. Izbornica Adrijana Prosenjak iz našeg je kluba pozvala: Miu Brkić, Laru Burić, Anu Grlić, Luciju Cvitanović i Anu Pehar. Djevojke su poziv zaslužile izvrsnim dosadašnjim igrama, a osobito u završnici Hrvatskog kadetskog rukometnog prvestva za djevojke održanog prošlog vikenda u Umagu gdje su, podsjetimo, mlade Sesvećanke osvojile naslov viceprvakinja Hrvatske.



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account