MRK Sesvete u subotu dočekuje momčad Bjelovara

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.10.2019. 14:29:47
MRK Sesvete u subotu dočekuje momčad Bjelovara

Foto: Plakat

Ove subote, 18. listopada od 19 sati u sportskoj dvorani Jelkovec: MRK Sesvete - RK Bjelovar.



U subotu u 5. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta dočekuju suparnike iz Bjelovara koji su se do sad pokazali kao vrlo solidna ekipa izgubivši tek dvije utakmice od najboljih momčadi lige. S druge pak strane Sesvećani su u novu sezonu krenuli prilično loše, ali nesretno i nespretno izgubivši utakmice doslovce u zadnjim sekundama. 


Na proteklom su gostovanju u Umagu uspjeli konačno posložiti redove i stanje uma momčadi, te su pobijedili Umažane s tri razlike. 


Očekuje nas velika borba, ali i dobra vijest o pojačanju u momčadi. Klubu se priključio Marko Tarabochia. Prema onome klub objavio na svojim fb stranicama, Marko je ponikao u rukometnoj školi RK Zagreb, a zadnje četiri godine bio je član viceprvaka Poljske SPR Wisła Płock s kojim je igrao Ligu prvaka. S kadetskom reprezentacijom Hrvatske osvojio je srebro na SP 2007. godine, a od 2015. godine seniorski je reprezentativac Bosne i Hercegovine.


Radi se o iskusnom i polivalentnom srednjem vanjskom koji će biti veliko pojačanje za našu mladu momčad!



Zato poziv svima navijačima kluba, svim Sesvećanima, ljubiteljima sporta posebice rukometa, dođite u subotu u sportsku dvoranu Jelkovec na utakmicu 5. kola koja započinje u 19 sati uz izravan prijenos na Planet sport TV.


Tablica nakon 4 kola




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account