Nakon druge pobjede MRK Sesvete u vodstvu na tablici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.9.2018. 22:29:38
Nakon druge pobjede MRK Sesvete u vodstvu na tablici

Foto: parentium.com

U svom drugom nastupu u novoj sezoni Premijer lige rukometaši Sesveta pobijedili su u gostima Poreč s čak 12 golova razlike,  16:28 (9:14).



Dolaskom Davora Dominikovića na čelo sesvetskih premijerligaša pretpostavljali smo da će obrana biti daleko pojačana negoli do sad, a to se itekako vidjelo na utakmici u nedjelju navečer u Poreču, gdje su naši dečki jednostavno domaćinima zaključali vrata. I da stvar bude još bolja, Dominiković je u vatru ubacio Ivana Panjana koji je zamijenio Mateja Mudrinjaka i imao svoj dan. Obranio je čak 13 lopti što je domaćine dovodilo do ludila.


Poreč se kako tako ravnopravno nosio prvih dvadesetak minuta kad su gosti ubacili u višu brzinu, poveli s pet razlike i onda tu razliku do kraja utakmice samo čuvali i povećavali. 



Najbolji strijelac Sesvećana bio je Matej Semren postigavši šest pogodaka iz isto toliko pokušaja. Po četiri gola  postigli su Mirosavljević, Jurakić i Mihaljević, što je zbrojeno više od svih golova igrača Poreča.


Zbog velike gol razlike iz ove utakmice Sesvete sada vode na tablici što svakako godi i oku i uhu, no trebamo znati da je još rana faza prvenstva. Težak ispit bit će već slijedećeg kola kad Sesvete dočekuju drugoplasirani Umag. Utakmica se igra, prema objavi HRS-a 18. listopada u gimnazijskoj sportskoj dvorani.



Poreč: Karić (4), Ventin, Medved, Pribetić 2. Thoss 4, Štifanić, Sakić 2, Ševo (1), Mofardin 1, Petrov, Popović (2), Žagar, Ivan Filipović 4, Mišić 1, Rađaković 2, Domić. Trener: Dinko Đanković


Sesvete: Mudrinjak, Grgurić 1, Dugan, Semren 6, Ezgeta, Šprem 1, Perković 2, Mirosavljević 4 (1), Jurakić 4, Mihaljević 2, Šušnja 1, Bahtijarević 4, Kuraja 1, Panjan (13), Mršić 2, Šehić. Trener: Davor Dominiković.


Rezultati kola


Tablica





Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account