Osječanke prejake za Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.11.2020. 11:25:38
Osječanke prejake za Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 8. kolu 1. HRL-a za žene ekipa Osijeka pobijedila je Sesvete Agroproteinku s 31:25 (15:15)



U gimnazijskoj sportskoj dvorani u Sesvetama igrala se utakmica 8. kola iako još niti jedna ekipa zbog mnogobrojnih odgoda nije odigrala svih 8 utakmica, te poneke među njima i Sesvete odigrale su po 7 utakmica, a neke tek 4. 


Gošće iz Osijeka trenutačno su bolja ekipa, odnosno čini se da imaju više snage i koncentracije. Do prvog poluvremena snage su bile izjednačene, pa se tako na odmor otišlo s miroljubivih 15:15.


U nastavku gošće dinamiziraju susret, agresivnije kreću prema golu Sesvećanki koje podosta griješe u obrani što je u konačnici rezultiralo pobjedom gošći sa šest pogodaka razlike. Treba svakako spomenuti možda i najbolju igračicu na utakmici, vratarku Osječanki Katarinu Borac koja je obranila čak 17 udaraca s fantastičnim postotkom od 50% što se ne viđa baš često u rukometu i bila je možda i najznačajniji faktor slabe realizacije rukometašica Sesveta.

 

Najefikasnije u redovima domaćih bile su Ana Pehar sa 6 i Lucija Krezo također sa 6 postignutih pogodaka, tri iz sedmeraca.


Sesvete: Petra Lovrenčević (9), Leta Zetović (4);  Veronika Mamić, Tara Tanita Kocijan 1, Mia Tupek 2, Mihaela Bešen 3, Ana Grlić, Petra Krezo 2, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović, Lucija Krezo 6 (3), Mia Brkić 2, Ana Pehar 6 i Sara Jukić.


Trener: Branko Šebek






Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account