Pobjeda nad Dubrovnikom na krilima Krndelja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.10.2020. 11:54:10
Pobjeda nad Dubrovnikom na krilima Krndelja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 4. kolu Paket 24 Premijer lige Sesvete su pobijedile Dubrovnik 36:30 (16:16).



Na utakmicama se ponekad događa da pojedinac ima svoj dan i povuče cijelu momčad. Upravo je tako bilo u subotu u sportskoj dvorani Jelkovec gdje su Sesvete uz izuzetno raspoloženog Darka Krnedlja s desnog krila postigle trećinu svih pogodaka, odnosno Krndelj je odigravši vjerojatno do sad najbolju utakmicu u karijeri postigao 12 pogodaka i pogurao svoju momčad u pobjedu.


Nije krenulo dobro, Ivandija je bio ljut, pa iako u prvih nekoliko minuta rezultatsko solidno vodstvo nije prelilo  nastavak, domaći su neobjašnjivo stali i dopustili Gosparima ne samo izjednačenje, nego da i u drugom dijelu prvog poluvremena konstantno vode s golom razlike, a upravo je raspoloženi Krndelj izjednačio ne dopustivši da gosti odu na odmor s prednošću.


Uh što je Ivandija bio ljut, tresla su se vrata u svlačionici, no, čini se da je to trebalo, jer je urodilo plodom. Igrači su konačno shvatili da se gosti neće sami od sebe pobijediti, te da (ipak) moraju na terenu dokazati da su za klasu bolja momčad od Dubrovčana. I tada je krenulo. Ne odmah, trebalo im je 5 - 6 minuta da profunkcioniraju, k'o stari dizelaš, ali igrači su tada pojačali tempo, koncentriranije igrali u obrani, efikasnije u napadu. 


Na kraju pobjeda! Ivandija nezadovoljan! Pitamo ga zašto? "Ma cijelu utakmicu nismo imali pravih kontri što je nedopustivo, pojedini igrači su zadovoljni ostvarenim, međutim ja ne mislim tako, obrana nam nije bila na nivou. Mudrinjak nam je imao problema s vratom pa je stoga razumljivo da smo malo veći broj golova primili, u napadu smo igrali protiv ekipe koja nema neku čvrstu obranu, pa smo postigli malo više pogodaka, preko prije svega Krndelja i potom Krešića, i evo zasluženo smo pobijedili", kaže nam nakon utakmice strateg Sesveta.


No, što će biti kod protivnika koji igraju puno čvršću obranu vidjet će se već naredne subote u Vinkovcima kod Spačve.


Sesvete: 

Darko Krndelj 12 (3), Domagoj Potnar 1, Ivan Matić 2, Nikola Jelovčić, Leon Strbad, Matej Mudrinjak 2/6, Dominik MIšković 3, Danijel Vusić 1, Ivan Panjan 10/36 i 1 pogodak, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 6, Maksimilijan Jurić, Davor Gavrić, Ivan Rukavina 1, Nikola Finek 5 i Karpo Sirotić 4 (4).

Trener: Silvio Ivandija







Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account