Podjela bodova u Jelkovcu u dramatičnoj završnici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.2.2021. 9:25:28
Podjela bodova u Jelkovcu u dramatičnoj završnici

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U utakmici 12. kola Paket 24 Premijer lige u nedjelju navečer u sportskoj dvorani Jelkovec, Sesvete i Varaždin podijelili s bodove: 22:22 (13:14).



Utakmica u početku vrlo žustra, a pred kraj čak na trenutke i gruba, pa je bilo i crvenih kartona, no podjela bodova čini se najrealnijom. Početna inicijativa bila je na strani domaćina, da bi pred kraj prvog poluvremena vodstvo preuzeli gosti. U nastavku igra se gol za gol, Varaždinci u jednom trenutku, u zadnjem dijelu utakmice odlaze i na 3 razlike, Sesvećani smanjuju, no do pred sam kraj ne stižu poravnati, da bi u posljednjem napadu Danijel Vusić, najefikasniji igrač Sesveta sa 7 pogodaka postigao gol za konačni rezultat. 


Imali su gosti još posljednji napad u zadnjim sekundama, no udarac najefikasnijeg Varaždinca Grubišića u posljednjoj sekundi utakmice obranio je vrlo dobar Matej Mudrinjak koji je prikupio 11 obrana s vrlo dobrih 42%. 


U cijelosti rukometaši Sesveta imali su previše pogrešaka i nekoliko neiskorištenih "zicera" i sedmeraca čime su si ustvari sami oduzeli mogućnost pobjede, kao što su si i gosti sami zbog nepotrebnih grubosti što su suci sankcionirali umanjili mogućnost zadržavanja vodstva, a time i pobjede. Neodlučeno možda i najpravedniji rezultat sinoćnje utakmice.


Na tablici bez promjena, Sesvećani i dalje četvrti iza trećih Varaždinaca. 


Sesvete: Filip Perić 1/8, Matej Mudrinjak 11/26;  Josip Topić 3 (1), Domagoj Potnar, Ivan MAtić 1, Danijel Papić, Daniel Vusić 7, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 2,  Maksimilijan Jurić, Davor Gavrić 2,Ivan Rukavina 2, Nikola Finek 3 (3) i Karpo Sirotić 2.


Trener: Silvio Ivandija







Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account