Rukomet: Lokomotiva protutnjala Sesvetama bez zaustavljanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.10.2021. 11:41:19
Rukomet: Lokomotiva protutnjala Sesvetama bez zaustavljanja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 6. kolu 1. HRL-a za žene u gimnazijskoj dvorani u subotu navečer Lokomotiva je pobijedila Sesvete 35:20 (18:10).



Kao što je bilo očekivano, lider prvenstva i jedina ekipa koja je u ovoj sezoni domaćeg prvenstva pobijedila Podravku, Lokomotiva, protutnjala je sinoć bez zaustavljanja kroz Sesvete. Jaka ekipa Nenada Šoštarića u kojoj igraju i tri Sesvećanke, vratarka Lucija Bešen koja skupila čak 14 obrana, Ines Lisjak koja je dala 2 gola i Lara Burić koja je bivšem klubu utrpala 5 pogodaka nije imala većeg problema s ekipom Sesveta, čija je seniorska postava, kako uporno ponavljamo, većinom sastavljena od kadetkinja i juniorki, pa i tu treba tražiti razloge za mnoge prošle i buduće poraze, ali i biti sretan za budućnost kluba. 


Ipak, treba biti pošten prema domaćem klubu, pa  istaknuti fanatičnu igru naših rukometašica u prvih nekoliko minuta kad su gotovo ravnopravno parirale dvije klase jačim protivnicama, a u prilog tome govori i velika ljutnja i nervoza Nenada Šoštarića koji je u tim trenucima izuzetno glasno vikao na svoje igračice.


U dva navrata su naše cure imale izjednačen rezultat ili bile u vrlo prihvatljivom minusu od 2-3 pogotka sve do 20 minute, kad se konačno gošće odljepljuju, rade prvo 4:0, a pred kraj poluvremena 3:0 i tu je razlika od +8 otišla na stranu u svakom pogledu moćnije ekipe.  


Najefikasnija u redovima Sesveta bila je Mia Tupek s 5 pogodaka, Nika Gavrilović dodala je 4.


Sesvete: Lea Zetović (6), Lea Beličev (5);  Magali Lujić 2, Mia Tupek 5(2), Mihaela Bešen 1, Ana Grlić, Magdalena Janković Miloš, Lucija Krezo 1, Mia Brkić 2, Nika Gavrilović 4 (2), Nera Gunjević 3, Lara Zovko 2, Dorotea Ćoraš, Sara Jukić, Lana Jurina 2 i Tomica Curić


Trener: Davor Rokavec





Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account