Rukometaši Sesveta ove subote nastavljaju natjecanje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.1.2020. 11:46:09
Rukometaši Sesveta ove subote nastavljaju natjecanje

Foto: Plakat

Nakon odigranih 12 kola i stanke, ove subote, 1. veljače, nastavlja se natjecanje u hrvatskom elitnom rukometnom rangu, Paket 24 Premijer ligi.



Nakon što su rukometaši Sesveta u treću sezonu najvišeg hrvatskog rukometnog ranga, krenuli prilično loše i do polovice tog dijela natjecanja bili posljednji na tablici, došao je novi trener Silvio Ivandija koji je momčad posložio. Zaredale su bolje igre i dizanje s dna, međutim, vodstvo kluba uvidjelo je da su potrebna pojačanja, koja su se dogodila u ovom razdoblju pauze. 


Kao što smo već ranije objavili, u momčad je stigao  Mislav Nenadić iskusni internacionalac, zatim  Dominik Mišković, također talentirani, do sad najbolji rukometaš Dugog Sela,  te povratnik nakon oporavka od ozljede Vito Bahtijarević. 


Ovim pojačanjima vodstvo kluba ima i veće ambicije od puste borbe za opstanak, no kako će se dalje stvari odvijati vidjet ćemo, jer, naravno radi se o sportu u kojem ne možete baš sve predvidjeti.


U prvoj utakmici nastavka, točnije u 13. kolu Sesvećani dočekuju momčad Umaga trenutačno na šestom mjestu. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Jelkovec u subotu, 1. veljače s početkom u 19 sati uz izravni prijenos na Planet sportu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account