Rukometaši Sesveta "pomeli" Umag s +17

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.12.2020. 15:33:43
Rukometaši Sesveta "pomeli" Umag s +17

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

MRK Sesvete u nedjelju navečer odigrao je domaći zaostali susret 8. kola protiv Umaga i uvjerljivo pobijedio s 34:17 (15:9).



U zaostaloj utakmici 8. kola Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta dočekali su na domaćem parketu u Jelkovcu protivnike iz Umaga i očitali pravu rukometnu lekciju. 


Sam početak utakmice nije odavao takav rasplet. U prvih nekoliko minuta vodili su protivnici s pogotkom razlike da bi domaći sustigli i sredinom prvog poluvremena napravili prijelom i počeli polako okretati utakmicu u svoju korist da bi na završetku prvog poluvremena imali +6.  Već se tada moglo naslutiti da će utakmica završiti u korist Sesveta, no nastavak je donio pravi mlin domaćih u koji su gosti upali i do kraja nisu mogli više izaći.


Prvo su od 41. do 46. minute razigrani Sesvećani napravili +6:0, da bi potom nakon samo jednog pogotka gostiju napravili još 5:0. I tu je prili bio kraj, Umag se potpuno raspao i rutinom je susret priveden kraju s +17 za Sesvete.


Iako je Davor Gavrić bio najbolji strijelac, treba reći da se čak 12 igrača Sesveta upisalo u strijelce, a ponovo su dobri bili i naši golmani Mudrinjak i Perić s vrlo dobrih oko 40% obrana.


Ovom pobjedom Sesvećani su završili jesenji dio prvenstva na drugom mjestu u poretku. 


Sesvete: Filip Perić 4/9, Matej Mudrinjak 8/20;    Darko Krndelj 5 (3), Josip Topić 3, Domagoj Potnar 1, Ivan Matić 3, Nikola Jelovčić, Leon Strbad 2, Daniel Vusić 2, Ivan Luka Brezinščak, Mislav Šuker 1, Krešimir Krešić 1, Maksimilijan Jurić 2, Davor Gavrić 7, Ivan Rukavina 5 (1) i Nikola Finek 2.


Trener: Silvio Ivandija 


Poredak:



Create Account