Rukometašice Sesveta dočekuju Koku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.10.2018. 23:54:55
Rukometašice Sesveta dočekuju Koku

Foto: Sesvete danas, arhiva

Veći dio 4. kola 1. HRL-a za žene igra se ovog vikenda, Sesvećanke u subotu dočekuju Koku.



Može li tko vjerovati da su nakon prva tri kola Sesvećanke na trećem mjestu ljestvice odmah do nedodirljivih naših europskih ekipa Podravka Vegete i Lokomotive.  


Iako su prošlog tjedna u gostima izgubile od Bjelovarčanki, rukometašice Sesveta Agroproteinke su treće na tablici odmah do Podravke i Lokomotive. Ove subote, 13. listopada ugošćuju vrlo dobru ekipu varaždinske Koke koja je obično u vrhu, no u prve tri utakmice dogodile su im se upravo Podravka i Lokomotiva, tako da imaju samo jednu pobjedu protiv Trešnjevke. Koka je zato trenutačno osma, no radi se o jednoj od najboljih hratskih rukometnih ekipa. 


Tko će u ovom srazi biti bolji pokazat će utakmica u gimnazijskoj sportskoj dvorani ove subote, 13. listopada od 17,30. Rukometašice pozivaju sve svoje navijače, te sve Sesvećane. Dođite, ulaz na ovu i sve druge domaće utakmice je besplatan, podržite naše, sesvetske rukometašice. Natječu se u najjačem hrvatskom rukometnom rangu i zaslužuju od naselja s više od 90 tisuća stanovnika bolju podršku. Želimo ih i dalje vidjeti u vrhu, a to možemo ostvariti ako smo uz njih!


Create Account