Rukometašice Sesveta i Osijeka podijelile bodove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.3.2020. 12:00:45
Rukometašice Sesveta i Osijeka podijelile bodove

Foto: Mobitelom, čitateljica portala

RK Sesvete Agroproteinka i ŽRK Osijek podijelili su u srijedu navečer bodove 25:25 (13:13).




Utakmica 19. kola između Sesveta i Osijeka odigrana je u srijedu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Bila je to utakmica izjednačenih ekipa u kojoj je vodstvo prelazilo čas na jednu, pa na drugu stranu. Na poluvrijeme se otišlo s  13:13, a ista slika u nastavku, s time da je domaća ekipa iskazivala malo više inicijative i prednosti, a u 35. minuti vodile su Sesvećanke i s 3 pogodaka prednosti. Dvije minute prije kraja bila su dva pogotkana strani Sesveta no domaće nisu uspjele izdržati, Osječanke su izjednačile i uzele bod na vrućem parketu gimnazijske sportske dvorane.


Najefikasnija u redovima Sesvećanki bila je Petra Dičak s 8 postignutih pogodaka, a svakako treba istaknuti mladu vratarku Leu Zetović koja se istaknula s čak 12 obrana od 27 odnosno efikasnošću od nevjerojatnih 44%. Već je unatrag nekoliko utakmica Lea pokazivala da itekako zna braniti, da je vrlo veliki potencijal i ako nastavi marljivo trenirati i efikasno braniti pred njom bi mogla biti velika budućnost.


Sesvećanke su i nadalje pete na tablici s bodom prednosti ispred Sinja. 



Sesvete: Petra Lovrenčević 4/14, Lea Zetović 12/27; Elena Matijaš 3(2), Mia Tupek, Mihaela Bešen, Ana Grlić, Petra Dičak 8, Lara Burić 3. Lucija Cvitanović, Valentina Derežić, Dorotea Čoraš, Dora Lukić 3, Ana Anđelić 2, Ana Pehar 3, Tara Tanita Kocijan i Ines Lisjak 3


Trener: Nikola Škorić 



Tablica: 




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account