Rukometašice Zrinskog uvjerljivo porazile Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.10.2021. 11:11:50
Rukometašice Zrinskog uvjerljivo porazile Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 5. kolu 1. HRL-a za žene ekipa Zrinskog porazila je Sesvete 20:13 (12:5).



Samo 33 pogodaka postignuto je u utakmici između Sesvete i Zrinskog iz Čakovca koja je u srijedu navečer odigrana u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Na žalost, sesvetske napadačice postigle su vjerojatno najmanje pogodaka u nekoj prvenstvenoj utakmici ikad, samo 13. Razlog tome osim što su protivnice bile bolje i aktivnije jest nevjerojatna večer Marte Kozjak, vratarke ekipe iz Čakovca koja je obranila čak 22 udarca na gol i sa 63% obrana zacijelo je postavila sama sebi rekord koji pitanje hoće li ikad nadmašiti.


S druge strane dobro je branila i Lea Beličev koja je skupila 11 obrana što je dobar rezultat, međutim ništa drugo u našoj ekipi ovaj put nije štimalo. A to se vidi i po izvođenju sedmeraca. Ako vam suci dosude 7 sedmeraca, a igračice ne iskoriste niti jedan, onda je posve jasno da takva utakmica mora biti izgubljena. Uzalud je trener Davor Rokavec tražio raspoloženu igračicu, ukupno ih je čak šest pucalo sedmerce, ali niti jedna nije bila raspoložena. A tako se utakmice ne mogu dobiti.  


Možemo se tješiti da je to bio jedan izrazito loš dan cijele ekipe, te da će ubuduće biti bolje no to bolje, barem što se rezultata tiče, vjerojatno neće biti u subotu kad u gimnazijsku dvoranu dolazi lider prvenstva zagrebačka Lokomotiva koja je ove sezone nanijela poraz Podravki.  



Sesvete: Veronika Mamić (5), Lea Beličev (11); Magali Lujić 3, Mia Tupek 1, Mihaela Bešen 3, Ana Grlić, Magdalena Janković Miloš 1, Lucija Cvitanović 1, Lucija Krezo 1, Mia Brkić, Nika Gavrilović, Nera Gunjević 2, Lara Zovko, Sara Jukić, Lana Jurina 1 i Tomica Curić

Trener: Davor Rokavec 






Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account