Rukometašima Sesveta počele pripreme, stigla pojačanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.1.2020. 10:59:01
Rukometašima Sesveta počele pripreme, stigla pojačanja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Rukometaši MRK-a Sesvete sinoć su u sportskoj dvorani Jelkovec počeli s pripremama za nastavak sezone, trenirala i nova pojačanja.



Nakon gotovo mjesec dana odmora, rukometaši Sesveta sinoć su u sportskoj dvorani Jelkovec započeli pripremama za nastavak sezone koja započinje 1. veljače, kad Sesvećani na domaćem parketu dočekuju Umag.


Ova je stanka iskorištena kako bi se momčad pojačala, tim više što se Šehić vratio u Goricu. U momčad se nakon oporavka od ozljede vratio Vito Bahtijarević, talentirani plejmejker, a koji je zadnje vrijeme igrao vrlo malo zbog više raznih ozljeda, nadajmo se da je sada tome kraj. 


Vodstvo kluba uspjelo je dovesti u momčad internacionalca  Mislava Nenadića koji je u Sesvete stigao iz Ujedninjenih arapskih emirata gdje mu je istekao ugovor, a zanimljivo je da je u automobilu nakon slijetanja u Zagreb i vožnje do Sesveta zvonio mu mobitel - zvali su ga iz AEK-a i raspitivali se o njegovom statusu. 


Novo pojačanje je i Dominik Mišković, također talentirani, do sad najbolji rukometaš Dugog Sela. 


Sinoćnji trening vodio je kondicioni trener Branimir Šola u odsudstvu Silvija Ivandije koji je kao izbornik trenutno s juniroskom reprezentacijom Hrvatske, a koja od četvrtka sudjeluje na međunarodnim turniru u mađarskom Balaton Boglaru. 


Podsjetimo, rukometaši Sesveta vrlo su loše krenuli u novu sezonu gdje su pretrpjeli nekoliko uzastopnih poraza nakon čega su zasjeli na posljednje mjesto na tablici, a što je za posljedicu imalo raskid ugovora s trenerom Davorom Dominikovićem i dovođenje novog trenera Silvija Ivandije, nakon čega je priča okrenuta i Sesvete su trenutačno osme na tablici. 


No vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Josipom Ćurkovićem nije se s time baš pomirilo i odlučili su dovesti pojačanja kako bi utvrdili promjene u igri i rezultatima na bolje. Vjerujemo da će navedeni momci zajedno s povratnikom Vitom Bahtijarevićem značajno pripomoći u ostvarenju ciljeva, a minimalni su biti najbolji u Ligi za opstanak ili čak uspjeti se plasirati u Ligu za prvaka. Kako god bilo, držimo im palce!


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account