Sa zvukom sirene Sesvećani izgubili u Bjelovaru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2020. 10:57:58
Sa zvukom sirene Sesvećani izgubili u Bjelovaru

Foto: Luka Lukić

Do posljednje sekunde rukometaši Sesveta imali su dragocjeni bod, a onda ga izgubili sa zvukom sirene, Bjelovar - Sesvete 22:21 (10:11).



Dragocjenu pobjedu u borbi za opstanak ili barem bod tražili su sesvteski rukometaši u nedjeljnoj utakmici u Bjelovaru protiv solidne, ali ipak momčadi plasirane ispod Sesveta.  Domaćini su vodstvom započeli utakmicu da bi potom gosti preuzeli inicijativu, poveli i na poluvrijeme se otišlo s plus jedan za Sesvete.


U nastavku teška borba, u početku vode Sesvećani, pa preuzimaju domaćini, da bi naši rukometaši dvije minute prije kraja imali vodstvo od 21:20, no dekoncentracijom to ispuštamo fantastični Bjelovarac Smojver prvo izjednačuje, a potom u doslovce posljednjoj sekundi susreta iz deveterca (!?)  sa zvukom sirene postiže pobjedonosni pogodak.


Zanimljivo je da je tijekom cijelog susreta Sesvetama dosuđen samo jedan sedmerac kojeg je realizirao Leon Strbad, a gosti su pucali čak šest puta, no izvrstan u obrani sedmeraca pokazao se Ivan Panjan obranivši ih čak četiri. I Matej Mudrinjak bio je vrlo solidan na golu branivši 7 udaraca. 


Najefikasniji u redovima Sesveta bio je novopridošli Mislav Nenadić postigavši 4 pogotka. 


MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (7/22), Ivan Panjan (4/11); Leon Strbad 2, Fran Zadro, Marko Jurakić 3, Darko Krndelj 1, Ivan Matić 2, Daniel Vusić 2, Vito Bahtijarević 1, Ivan Rukavina 3, Mislav Nenadić 4, Krešimir Krešić, Dominik Mišković 3, Danijel Papić, Domagoj Potnar, Mislav Šuker.


Trener: Silvio Ivandija


Rezultati kola:




Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account