Sesvećani porazili Zamet, Mudrinjak fantastičan na golu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.10.2020. 8:53:35
Sesvećani porazili Zamet, Mudrinjak fantastičan na golu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Prva dva kola i dvije pobjede rukometaša Sesveta, u subotu je poražen riječki Zamet 28:22 (15:10).



U drugom kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta odigrali su sjajnu utakmicu i potpuno nadmašili goste iz Rijeke koji niti u jednom trenutku nisu bili u rezultatskoj prednosti, a jedino izjednačenje je bilo na samom početku, 1:1. To govori o nadmoći momčadi Silvija Ivandije koja je trenutačno vodeća na tablici, no obzirom da je natjecanje tek započelo, ne treba se sad na lovorikama dvije fantastične pobjede uspavati.


Najefikasniji strijelac bio je Karpo Sirotić postigavši 8 pogodaka od 9 udaraca, te Darko Krndelj sa 6 pogodaka od 7 udaraca. No, najbolji igrač utakmice svakako je bio golman Matej Mudrinjak obranivši čak 19 udaraca na gol od 39 ostvarivši 49% obrana što je u rukometnom svijetu zapravo podvig. Bravo Mudri!


I Bjelovar i Zamet su dobre momčadi, no zapravo pravu vrijednost Sesveta moći ćemo vidjeti tek u srazu s Dubravom, Goricom i trenutačno drugoplasiranim Porečom. Kako god, Ivandija je uoči početka sezone najavio da ove godine možemo konkurirati za ulazak u Ligu za prvaka, a prve dvije utakmice svakako bude optimizam. 


Rezultati drugog kola




Tablica nakon drugog kola



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account