Sesvećanke izgubile od Koke na domaćem terenu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.10.2020. 7:45:39
Sesvećanke izgubile od Koke na domaćem terenu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 4. kolu 1. Hrvatske rukometne lige za žene Sesvete su izgubile od Koke na domaćem terenu rezultatom 22:29 (9:15)




U gimnazijskoj sportskoj dvorani u subotu je sve bilo u znaku gostujućih rukometašica od samog početka. Šest pogodaka razlike imale su Varaždinke nakon prvog poluvremena, 9:15. U jednom trenutku drugog dijela i to na samom početku, došle su Sesvete na minus tri i to je bilo sve. Koka je najveću razliku napravila u završnici susreta kada je serijom 5:0 otišla na  16:29. Zanimljivo je da u posljednjih deset minuta nisu postigle ni jedan pogodak, a primile su šest. Pet pogodaka Lucije Krezo najviše je u domaćim redovima. 


Nakon odlaska ovog ljeta igračica gotovo cijele prve postave, postavljena je mlada ekipa Sesveta s prosjekom od samo 17 i pol godina koja se tek stvara i cilj je ove godine ostati u prvoj ligi. Do sad su imale nesreću da su odigrale tri utakmice protiv najjačih ekipa lige koje su izgubile, a jednu protiv  jedne od najslabijih ekipe - Virovitice koju su dobile. 


U nastavku sezone pred njima nešto lakši tempo, pa bismo se mogli nadati da će djevojke Nikole Škorića početi upisivati bodove, a što bi značilo da ne bi trebalo imati straha od ispadanja. 


No, to će gotovo omladinke s tek pokojom iskusnijom igračicom trebati pokazati na terenu. Držimo im palce i nadajmo se da će se unatoč strahovitog zahuktavanja epidemije sportska natjecanja nastaviti, barem ovih u najvišim rangovima.


Sesvete:

Veronika Mamić 4 obr, Petra Lovrenčević 3 obr, Lea Zetović 5 obr. Tanita Tara Kocijan, Magali Lujić, Mia Tupek, Mihaela Bešen 4, Ana Grlić 2, Petra Krezo 1, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović 3, Lucija Krezo 5 (3), Mia Brkić 3, Nika Gavrilović, Ana Pehar 1 i Sara Jukić


Trener: Nikola Škorić




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account