Spačva u paketu poslala Sesvećane doma

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.11.2019. 16:00:07
Spačva u paketu poslala Sesvećane doma

Foto: Luka Lukić

U 6. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta doživjeli su još jedan poraz: Spačva - Sesvete 30: 21 (14:12).



Bio je to težak poraz na gostovanju rukometaša Sesveta u Vinkovcima kod Spačve koja se novom pobjedom vratila na treće mjesto, a Sesvećani i dalje sjede u zadnjoj klupi.  Na početku susreta nitko nije mogao pretpostaviti da će uslijediti jedan od najtežih poraza sesvetske momčadi od kako igraju Premijer ligu. 


Početak je, dapače, bio optimističan, pa je tako nakon nekoliko minuta momčad gostiju došla u vodstvo, te su vodili veći dio prvog poluvremena kad su stali, domaći prvo izjednačuju, potom povećavaju na dva razlike, 14:12.


Početkom drugog poluvremena nastavak grešaka, jalove igre u napadu i propusne igre u obrani. Serijom 3:0 Vinkovčani se odvajaju i vodstvo ne ispuštaju do samog kraja, kad je i zabilježena najveća razlika od plus 9. Zadnjih pet minuta utakmice rukometaši Sesveta više nisu postigli pogodak.  Kad u cijeloj utakmici imate jedva 50% preciznosti naspram 77% koliko je imao protivnik, kad vam golmani obrane tek 17% lopti, naspram 44% domaćih, kad imate tek jednu efikasnu kontru jasno je zašto je rezultat takav kakav je. 

Najefikasniji u redovima Sesvećana bio je Leon Strbad sa 6 pogodaka, te Marko Tarabochia s 5.


Sesvete su sada posljednje na ljestvici s tek 2 boda iz 6 utakmica i situacija polako postaje ozbiljna. Iako je prvenstvo još nije ni blizu završetka, već je sad jasno da od želje za igranjem u Ligi za prvaka neće biti ništa, nego se sve snage trebaju usmjeriti kako ostati u ovom elitnom rangu.


Sesvete: Matej Mudrinjak 1, Ivan Panjan 5;  Darko Krndelj, Domagoj Potnar 1, Ivan Matic 1, Danijel Papic, Leon Strbad 6 (2), Ivan Karlo Kuraja 1, Daniel Vusic 2, Mislav Šuker 2, Krešimir Krešic 1, Martin Vrpoljac, Fran Zadro 1, Marko Tarabochia 5 i N. Koocev.

Trener: Davor Dominiković


Rezultati nepotpunog 6. kola:



Tablica




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account