U utakmici za infarkt Umag uspio pobijediti Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2018. 11:50:57
U utakmici za infarkt Umag uspio pobijediti Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U trećoj utakmici Premije lige Sesvete su u završnici ispustile pobjedu, bolji je bio Umag 24:25 (14:14).


 Bila je to utakmica sa završnicom doista za infarkt. Pred oko 250 gledatelja (službena statistika kaže i 300), Sesvećani su doista u samoj završnici susreta ispustili pobjedu. Obje momčadi ušle su u utakmicu s po dvije pobjede i svaka je imala pravo vjerovati da može pobijediti, osobito domaćini svog svog terena.


Rukometaši Sesveta utakmicu su otvorili vrlo dobro povevši s 2:0, da bi sredinom prvog poluvremena imali i četiri pogodaka razlike (8:4 i 10:6), međutim do kraja prvog poluvremena ta se razlika istopila i na odmor se otišlo s izjednačenih 14:14.


U drugom poluvremenu ponovo u igrači Davora Dominikovića uhvatili zalet unatoč početnom vodstvu gostiju, pa su s jedan – dva gola razlike vodili do sredine drugog poluvremena, kad gosti izjednačuju.  


U napadima sesvetski rukometaši u nastavku utakmice čine previše grešaka i nevjerojatno je koliko je golman Umaga Blaž Vončina uspio obraniti „zicera”, a promašili smo i dva sedmerca, a osobito je bio koban ona posljednji u 60-toj minuti kad Nikola Mirosavljević inače najefikasniji Sesvećanin ne zabija što znači ujedno i poraz minimalnom razlikom, 25:24. 


Uz Mirosavljevića, Bahtijarević je postigao tri pogotka, ostali strijelci po dva ili jedan. Kod gostiju najefikasniji bili su Josip Maršan i Tomislav Sesverec po sedam, te Marin Sinčić šest.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.4.2024. 8:36:47

Create Account