Uvjerljiva pobjeda Sesveta nad Spačvom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.2.2021. 11:12:01
Uvjerljiva pobjeda Sesveta nad Spačvom

Foto:

Rukometaši Sesveta uvjerljivo su u nedjelju navečer pobijedili Spačvu iz Vinkovaca s 27:19 (14:8).



U 14. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta gotovo rutinski pobijedili su goste iz Vinkovaca. Kažemo rutinski, tako izgleda i rezultat, međutim uoči utakmice bilo je pitanje hoće li se gosti koji su se u posljednjih nekoliko susreta igrom i rezultatski uzdizali, ozbiljnije zaprijetiti domaćinima. Naime, Vinkovčani su uvjerljivo pobijedili snažnu Goricu, a prije toga Umag u gostima, što je davalo naznaku da je ova solidna ekipa ušla u mod pobjeđivanja.


No, to im nije uspjelo u nedjelju navečer u sportskoj dvorani Jelkovec, gdje su domaći rukometaši od početka poveli i osim kod 1:1, više nisu ispuštali prednost iz ruku. Iako se čovjek može u sportu prevariti, ali sinoć e bilo vidljivo da je to večer Sesvećana i već se u prvom poluvremenu dao naslutiti potom gostiju. 


Sesvećane su prevodili Karpo Sirotić sa 6, te Krešimir Krešić i Nikola Finek s po pet pogodaka. Treba istaknuti i sinoć izvrsnog Filipa Perića na golu koji je s 12 obrana dostojno zamijenio ozlijeđenog Mateja Mudrinjaka. 


Nakon ove pobjede Sesvete s Porečom dijeli vrh tablice s istim brojem bodova.


Utakmicu su kao uvijek besprijekorno sudili najbolji hrvatski i jedan od najboljih svjetskih sudačkih parova Matija Gubica i Boris Milošević koji su na nedavno završenom svjetskom rukometnom prvenstvu sudili utakmicu za 3. mjesto između Španjolske i Francuske, te dobili pohvale za suđenje na toj utakmici.


Mali znak pažnje u ime kluba predao im je predsjednik Josip Ćurković.


Sesvete: Filip Perić 12/31, Nikola Kahlina; Darko Krndelj 2(2), Josip Topić 2, Domagoj Potnar, Eugen Jopsip Žaja, Ivan Matić 1, Danijel Papić, Leon Strbad, Danijel Vusić 4, Mislav Šuker 1, Krešimir Krešić 5, Davor Gavrić 1, Ivan Rukavina, Nikola Finek 5 i Karpo Sirotić 6 (3)


Trener: Sivio Ivandija






Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account