Velika pobjeda sesvetskih rukometaša na otvaranju nove natjecateljske sezone

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.9.2020. 10:38:14
Velika pobjeda sesvetskih rukometaša na otvaranju nove natjecateljske sezone

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

MRK Sesvete pobijedio je u sjajnoj utakmici u subotu navečer Bjelovar s velikih 34:25.Zbog mnogih okolnosti u novom normalnom nitko uoči samog početka nije točno znao tko je u kakvom stanju, formi, uigranosti, kondiciji itd. No Sesvećani su na otvaranju protiv inače vrlo dobre momčadi Bjelovara pokazao da bi mogao igrati značajniju ulogu u Premijer ligi negoli do sad.  U subotu navečer pao je Bjelovar rezultatom 34:25 (17:10).


Svi su igrači dali svoj obol u utakmici u kojoj se od početka vidjelo tko je gazda na terenu. Najistaknutiji ipak su bili, najveće pojačanje Sesveta Karpo Sirotić koji je suvereno vladao terenom i gradio igru, te bio najbolji strijelac utakmice s 9 postignutih pogodaka. Sirotiću su se pridružili Dominik Mišković sa 6, te Darko Krndelj i Danijel Vusić s po 5 pogodaka. 


Prekrasnoj slici na terenu pridružili su se i naši vratari Matej Mudrinjak s 11 i Ivan Panjan s 4 obranjena udarca na gol i prosjekom obrava vrlo dobrih 38%.


Utakmicu je prenosila televizija Planet sport u nazočnosti "pola" dužnosnika i djelatnika Hrvatskog rukometnog saveza.  Zbog novog normalnog u epidemiološkom okviru u sportskoj dvorani Jelkovec moglo je biti manje od polovice gledatelja koji su morali nositi maske, sjediti na neoznačenim sjedalicama i prilikom ulaza dati svoje ime, adresu i kontakt. U narednom drugom kolu Sesvećani su ponovo domaćini kada dočekuju riječki Zamet. Utakmica se igra od 19 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.10.2020. 8:51:45

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account