Zagreb spreman za Europsko rukometno prvenstvo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.12.2017. 15:43:23
Zagreb spreman za Europsko rukometno prvenstvo

Foto: HRT

Grad Zagreb spremno će dočekati najveći sportski događaj koji se slijedeće godine održava u Hrvatskoj- Europsko rukometno prvenstvo!!. Kako bi se dogovorili posljednji tehnički detalji vezani za turnir, gradsko izaslanstvo primilo je čelnike hrvatskog rukometnog saveza, izvjestio je HRT.


Uz Split, Varaždin i Poreč, većina utakmica  igra se u Zagrebu, što je dovoljan razlog da organizacija ovog turnira bude na najvišem nivou, istaknuo je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport Ivica Lovrić 


Ono što mogu reći je da Zagreb dočekuje spreman Europsko rukometno prvenstvo. Očekujemo uspjeh naše reprezentacije, očekujemo završnicu i da uđemo u finale. A što se tiče same organizacije uvjereni smo da će biti na najvišem nivou, rekao je Lovrić. 


Europsko rukometno prvenstvo jedno je od najvećih sportskih događaja koje će se održati u Hrvatskoj. Podrška grada Zagreba od iznimne je važnosti, naglasio je predsjednik hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac


Bez podrške grada Zagreba mi ne bi mogli napraviti ovaj turnir. Danas smo dogovorili sve tehničke stvari i mislim da će kao i uvijek Hrvatska i grad Zagreb biti dostojan domaćin.


Europsko rukometno prvenstvo počinje 12.siječnja, kada Hrvatska svoju prvu utakmicu otvara protiv Srbije u Splitu.



HRT


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account