Značajna pobjeda sesvetskih rukometaša u gostima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.10.2020. 8:51:45
Značajna pobjeda sesvetskih rukometaša u gostima

Foto: Screenshot Youtube

U 5. kolu Paket 24 Premijer lige Sesvećani su u Vinkovcima pobijedili Spačvu 28:29 (13:14)



Jedan od najdramatičnijih susreta dosadašnjeg dijela sezone odigran je u subotu navečer u Vinkovcima gdje su se sastali domaća Spačva i Sesvete. Malo su vodili domaćini, malo gosti, a sve s minimalnom razlikom. Ipak na odmor su s prednošću otišli Sesvećani s pogotkom viška  (13:14). Svoju su prednost uspjeli očuvati sve do sredine nastavka. Tada prednost seli na stranu Spačve, koja je u 48. minuti imala četiri pogotka prednosti, 24:20, ali domaćini ne uspijevaju prelomiti susret.


U posljednjih deset minuta, igralo se pogodak za pogotkom. Bila je to nevjerojatna trka na terenu, da bi u posljednjoj minuti susreta, pogodak vrijedan velikog trijumfa u gostima, postigao Daniel Vusić. Tako su Sesvečani odnijeli sve bodove iz Slavonije. 


Najefikasniji strijelac kod Sesveta bio je Karpo Sirotić sa sedam pogodaka, a sa šest mu se pridružio Krešimir Krešić.


Ovom pobjedom Sesvećani ostaju pri vrhu tablice čime su svakom utakmicom sve bliže ostvarenju cilja, igranje u Ligi za prvaka. No do toga je još dalek put i treba se usmjeriti prema narednoj utakmici koja se igra baš na same Svisvete, u nedjelju, 1. studenoga kad u goste stiže Dubrava. Bit će to velika utakmica susjedskih rivala, na žalost bez publike zbog najnovijih epidemioloških mjera. 


Sesvete: 

Ivan Luka Brezinščak 0/3, Matej Mudrinjak 7/32;  Darko Krndelj 4 (2), Josip Topić, Domagoj Potnar 1,  Ivan Matić, Nikola Jelovčić, Dominik Mišković 3, Danijel Vusić 4, Mislav Šuker,  Krešimir Krešić 6, Maksimilijan Jurić, Davor Gavrić, Ivan Rukavina, Nikola Finek 5 i Karpo Sirotić 7 (3).

Trener: Silvio Ivandija


Rezultati nepotpunog 5. kola






Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account