Akcija Sigurno u školu ove subote u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.9.2017. 22:31:49
Početak: 09.09.2017. 10:00
Akcija Sigurno u školu ove subote u Sesvetama

Foto: AK Sesvete

Auto-klub Sesvete zajedno s Hrvatskim autoklubom organizira tradicionalnu prometno edukativnu akciju Sigurno u školu s HAK-om (nastavak prometno preventivne akcije Sigurno i vješto u prometu). 


U provedbu cjelokupnih aktivnosti uključeni su Ministarstvo unutarnjih poslova, Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa, Agencija za odgoj i obrazovanje i Grad Zagreb. 


U Sesvetama ova će se akcija održati  u subotu 9. rujna  s početkom u 10:00 sati na Trgu D. Domjanića kod Kurije.

Akcija je vezana uz početak nove školske godine i namijenjena je djeci u dobi od 2 do 8 godina, njihovim roditeljima, kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.


Akcijom želi se senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobito vozače, na povećani oprez u prometu, jer se svake godine početkom rujna, kada počinje nova školska godina u prometu pojavljuje veliki broj djece koja kreću u školu. Mnoga od njih „novih sudionika u prometu“ po prvi se puta pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja, koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost.


Predviđeno trajanje događanja je oko dva sata. Iz sesvetskog Auto kluba pozivaju sve roditelje navedene skupine djece, ali može i starijih, da dođu, kako bi mališani dobili simpatičnu poduku iz pravilnog i sigurnog ponašanja u prometu.



Vezane vijesti
Ažurirano: 5.4.2022. 9:50:34

Create Account