Anketa: Vaše mišljenje o protuepidemijskim mjerama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2020. 18:56:10
Anketa: Vaše mišljenje o protuepidemijskim mjerama

Foto: PixabayDrastičan rast broja novozaraženih, ali i odbijanje sudjelovanja dijela građana u protuepidemijskim mjerama nagnalo nas je na provođenje ankete među čitateljima SD portala. Doista bismo voljeli vidjeti kako će ljudi reagirati na ponuđene odgovore ankete, te vidjeti koliko je to u postotku naših čitatelja koji podržavaju ili ne podržavaju protuepidemiološke mjere. 


Anketa je doduše ograničena na samo 5 pitanja od kojih su po dva namijenjena onima koji podržavaju mjere i onima koji su protiv, te jedno neutralno. Anketa će potrajati do za sada nedefiniranog datuma, nadajmo se, kraće vrijeme, a bit će nam jedan od orijentira koji će nam ukazivati na pogled naših čitatelja prema epidemiji Sars cov 2 virusa. 


Anketa je potpuno anonimna, nikoga ni na što ne obvezuje, te vas pozivamo da se uključite i date svoj glas tvrdnji koja najviše odgovara vašem stajalištu.


Za one koji odmah ne vide, anketa je postavljena na uobičajenom mjestu, na naslovnici portala u donjem dijelu s desne strane (na desktopu), a mobilnim ekranima malo skrolajte dolje. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.12.2020. 11:42:03

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account