Anketa: Vaše mišljenje o protuepidemijskim mjerama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2020. 18:56:10
Anketa: Vaše mišljenje o protuepidemijskim mjerama

Foto: Pixabay



Drastičan rast broja novozaraženih, ali i odbijanje sudjelovanja dijela građana u protuepidemijskim mjerama nagnalo nas je na provođenje ankete među čitateljima SD portala. Doista bismo voljeli vidjeti kako će ljudi reagirati na ponuđene odgovore ankete, te vidjeti koliko je to u postotku naših čitatelja koji podržavaju ili ne podržavaju protuepidemiološke mjere. 


Anketa je doduše ograničena na samo 5 pitanja od kojih su po dva namijenjena onima koji podržavaju mjere i onima koji su protiv, te jedno neutralno. Anketa će potrajati do za sada nedefiniranog datuma, nadajmo se, kraće vrijeme, a bit će nam jedan od orijentira koji će nam ukazivati na pogled naših čitatelja prema epidemiji Sars cov 2 virusa. 


Anketa je potpuno anonimna, nikoga ni na što ne obvezuje, te vas pozivamo da se uključite i date svoj glas tvrdnji koja najviše odgovara vašem stajalištu.


Za one koji odmah ne vide, anketa je postavljena na uobičajenom mjestu, na naslovnici portala u donjem dijelu s desne strane (na desktopu), a mobilnim ekranima malo skrolajte dolje. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account