Bandić angažirao Dolenčića za doček Vatrenih

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.7.2018. 17:18:44
Bandić angažirao Dolenčića za doček Vatrenih

Foto: HNS

Baz obzira na osvojeno mjesto vatreni će u Zagrebu imati vatreni doček, tvrdi gradonačelnik.



Sve oči uprte su u Moskvu gdje se naši nogometaši pripremaju za polufinalni ogled s Englezima. Mnogi žele biti dio toga velikog spektakla. Uz brojne navijače put Moskve će i premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 


I u Hrvatskoj uzbuđenje je na vrhuncu: otkazuju se događaji u vrijeme utakmice, pojedini trgovački lanci uvode skraćeno radno vrijeme. Za navijanje se sprema cijela zemlja, brojni kafići i ulice bit će prepuni, a nadamo se da će se slaviti dugo u noć. 


S obzirom na to da su uz redovite letove sutra ujutro planirana i 4 čarter-leta za Moskvu, mole se svi putnici koji putuju iz Zračne luke "Franjo Tuđman" da dođu minimalno dva i pol sata prije polijetanja zrakoplova. 


Bez obzira na rezultat - u Zagrebu našu reprezentaciju čeka doček.


"Angažirao sam Krešu Dolenčića da napravimo najbolji doček u povijesti, a mjesto gdje ćemo to napraviti doznat ćemo do nedjelje!", poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 


A do dolaska vatrenih trebamo još puno živaca i mnogo tekućine.  U Sesvetama gotovo da nema kafića koji ne priprema gledanje utakmice, mnogi pri tom nude navijačima u njihovim kafićima besplatne ćevape ili druga jela.  Krešo Badel, vlasnik Quatra javio se u našu redakciju obznanivši da će kao i obično u svojoj sali za proslave gledati se utakmica uz veliki kamin na kojem će majstori roštilja za sve posjetitelje pripremati specijalitete i to gratis. 

Slično će biti i drugdje. 




Vezane vijesti
Ažurirano: 3.3.2021. 9:38:00

Create Account