Bandić danas rješavao probleme u Novom Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.2.2020. 19:31:07
Bandić danas rješavao probleme u Novom Jelkovcu

Foto: Grad Zagreb, Borko Samec

Gradonačelnik Milan Bandić posjetio je u srijedu popodne Novi Jelkovec kamo ga je javno putem radija pozvao jedan mještanin.



Zbog problema s parkiranim vozilima, glomaznom otpadu i zelenom otoku u Jelkovcu, na koje se gradonačelniku Milanu Bandiću požalio građanin prošli tjedan u emisiji Zagrebi po Zagrebu na Radio Sljemenu, danas popodne u Ulici Mladena Pozaića gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić provjerio je stanje te se susreo s gospodinom Šefikom Orlićem koji je ukazao na probleme u Jelkovcu. 


Riječ je o sto postotnom invalidu koji je ukazao na bezobzirnost pojedinaca koji zakrče invalidske prilazne rampe, ali i ukazao na probleme s otpadom i zelenim otokom, na što mu je gradonačelnik uzvratio kako će sve uskoro biti riješeno. 


U pratnji gradonačelnika bili su pročelnica za mjesnu samoupravu Renata Šimon, pročelnica za gospodarstvo Mirka Jozić, predsjedni VGČ Sesvete Stjepan Kezerić i predsjednica M.O. Novi Jelkovec Milena Slipac, te pojedini odgovorni djeltanici gradskih službi  Holdinga.


Gradonačelnik se potom šećući dijelom naselja osvrnuo i na još pojedine probleme na koje je ukazao suradnicima i zahtijevao da promtno budu riješeni.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2021. 10:41:09

Create Account