Bandić danas u "Maloj Bosni" obećao plin i asfalt (Video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.4.2019. 16:15:32
Bandić danas u "Maloj Bosni" obećao plin i asfalt (Video)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U rano popodne Uskrsnog ponedjeljka Milan Bandić odazvao se pozivu dijela građana "Male Bosne" koji protestiraju zbog, kako kažu, neadekvatnog komunalnog standarda.



Građani dijela ulice Đure Sudete i Marije Jurić Zagorke nemaju priključak na plin niti asfalt i zbog toga su jako ljuti. Kažu kako već dvadesetak godina tu žive, a nemaju asfalt niti plin. Zbog toga su prije kraćeg vremena istupili u javnost, te pozvali gradonačelnika Bandića da riješi problem.


Bandić se odazvao, tijekom poslijepodneva Uskrsnog ponedjeljka došlao u Malu Bosnu i obećao ljudima ono što smo već napisali neki dan na ovom istom mjestu, kad nam je predsjednik Vijeća g.č. Sesvete Stjepan Kezerić rekao da je dogovoreno s plinarom da do početka lipnja napravi svoj posao, kako bi potom Zagrebačke ceste mogle obaviti i svoj, točnije asfaltirati one dijelove koji još nisu asfaltirani.


No, očito da kad to izgovori Bandić, tada zvuči drugačije i na tim je riječima pobrao pljesak. Građane je umirilo njegovo obećanje da će do početka srpnja dobiti i plin i asfalt.


Još ih je nešto više obradovalo. Naime, iako je već davno ranije dogovoreno sve kako je Bandić sada mještane informirao, nekome je pasalo da građane uznemiri glasinama o tome kako zbog ugradnje umjetne trave na obližjem stadionu NK Sesvete, nema novaca za njihov plin i asfalt.


Gradonačelnik Milan Bandić rekao je da to nema apsolutno nikakve veze jedno s drugim, te da će ioni dobiti i plin i asfalt, a nogometni klub svoju travu, međutim, kako ne bi bilo nikakve sumnje niti budućih ikakvih glasina, zabranio je na teren postavljanje umjetne trave sve dok se ne izgradi sve obećano stanarima dijela Male Bosne.


Na naše pitanje o Brestovečkoj, gradonačelnik je rekao kako Brestovečka prema planu ide dalje, te da će nakon najavljenih radova Vodoopskrbe tijekom svibnja i lipnja, možda i početka srpnja, po završetku tih radova, Brestovečka biti do kraja ljeta preasfaltirana čime će konačno i to teško pitanje biti skinuto s dnevnog reda.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account