Božićna zakuska sesvetske Stranke rada i solidarnosti

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.12.2017. 23:46:36
Božićna zakuska sesvetske Stranke rada i solidarnosti

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Božićni prijemi i zakuske ovih dana zovu na sve strane. Tu prigodu iskoristili su i članovi Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365.


U ponedjeljak navečer u društvenom domu u Prepuštovcu okupili su se mnogi članovi stranke, ali viđeni su i neki koji nisu u stranci, no podržavaju njen rad. 


Uvodno je skup pozdravio domaćin Josip Lipar, a potom je svima blagdane čestitao i zaželio uspješnu novu godinu predsjednik sesvetske organizacije Stjepan Kezerić. U Prepuštevec su stigli mnogi dužnosnici iz vrha stranke, ne i sam predsjednik Milan Bandić koji je zbog mnogih obveza morao izostati, ali je zato bila tu njegova stranačka zamjenica prof. dr. Ana Stavljenić Rukavina, koja je također svima čestitala blagdane. 


Sesvetski blagdanski domijenak nije propustio niti glavni tajnik stranke Nenad Predovan, gradski pročelnik za pitanja branitelja brigadir Miodrag Demo, te gradska pročelnica za gospodarstvo ujedno i naša sugrađanka Mirka Jozić rekavši nazočnima kako očekuje od članova aktivan rad članova na terenu u svrhu napretka našeg kraja odnosno četvrti, poželjevši svima blagdansku sreću.


Društvo su zabavljali naši domaći prigorski mužikaši, pojačani za ovu priliku virtuozom tamburaške glazbe, koncertnim majstorom tamburaškog orkestra HRT-a, susjedom iz Zeline prof. glazbe Dubravkom Češnjakom. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2022. 17:03:35

Create Account