Cijepljenje u Sesvetama započelo danas u ljekarni Doma zdravlja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.9.2021. 12:39:57
Cijepljenje u Sesvetama započelo danas u ljekarni Doma zdravlja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U ljekarni Doma zdravlja u Sesvetama započelo je danas cijepljenje protiv bolesti covid-19, za ovaj tjedan svi termini cijepljenja su već popunjeni.



U ljekarni Doma zdravlja Zagreb-istok, ispostava Sesvete u Ninskoj ulici danas dopodne započelo je cijepljenje protiv koronavirusa. Prema najavi Hrvatske liječničke komore i Ministarstva zdravstva da će se moći cijepiti i u ljekarnama, to je od danas organizirano u ovoj sesvetskoj apoteci.


"Cijepi se na način da se zainteresirani prvo jave i dogovore termin, a potom u dogovoreno vrijeme dođu. Ovdje će ih dočekati liječnici i sestre Doma zdravlja koji će uzeti anamnezu, cijepiti i nakon uobičajenih 15 minuta od cijepljenja, građanin će otići dalje", govori nam voditeljica ljekarne magistra Ivana Miloš, naglašavajući da su za početak u ovom tjednu određena tri dana za cijepljenje, utorak, srijeda i petak, svaki u trajanju od tri sata.


"Za sada će pacijente cijepiti dva liječnička tima našeg Doma zdravlja i svi su termini za ovaj prvi tjedan popunjeni. Kako ima još liječnika koji su iskazali zanimanje za cijepljenje u prostoru naše ljekarne, tako ćemo, a u skladu s interesom Sesvećana, uvoditi u cijepljenje i druge dane, a prema potrebi i druge termine", dodaje magistra Miloš, pozivajući građane da se jave za cijepljenje, ali svakako dogovore termin.


"Bez najave i nadalje se na cijepljenje može doći na Zagrebački velesajam, a kod nas se najavljuje telefonom na broj: 01/2000-319", zaključuje voditeljica ljekarne Ivana Miloš uz informaciju da su ljekarni za sada dostupna cjepiva Pfizera i Moderne, prema želji bit će i AstraZeneca, a za sva ostala cjepiva građani se mogu javiti na velesajam.

Dodajmo da su za ovaj tjedan svi termini za cijepljenje u ovoj ustanovi popunjeni, a naredni će se otvarati prema zainteresiranosti Sesvećana.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account