Gordan Jandroković susreo se sinoć s poduzetnicima Sesveta i Dubrave

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.7.2020. 11:19:32
Gordan Jandroković susreo se sinoć s poduzetnicima Sesveta i Dubrave

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U predvorju Kulturnog centra Dubrava Gordan Jandroković susreo se s poduzetnicima Dubrave i Sesveta s kojima je razmijenio mišljenja oko mnogih tema.



Gospodarski rezultati prije epidemije, upravljanje u kriznim trenucima uz očuvanje zdravlja građana, ali istovemeno očuvanje radnih mjesta i barem djelomično standarda, otvaranje nakon najtežih dana epidemije, pogled u budućnost i poslovanje na jedinstvenom europskom tržištu, neka su od tema o kojima je sinoć u Dubravi govorio donedavni predsjednik Sabora RH i danas nositelj liste HDZ-a za našu izbornu jedinicu, Gordan Jandroković.


Uz njega govorio je i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, inače naš sugrađanin koji je govorio o diplomatskoj ekonomiji, odnosno koliko diplomacija može pomoći gospodarstvenicima u inozemstvu.


Iz Sesveta još je s liste nazočan u Dubravi bio i četvrti, Ante Deur, ali svakako treba spomenuti i drugog s liste dr. Miroslava tuđmana, Antuna Bačića i domaćina ovog događaja Sinišu Šukundu.


Gospodarstvenici su upoznali nazočne iz vrha hrvatske vlasti s problemima s kojima se susreću, a ovi su obećali još snažniju suradnju. 


Jandroković je poručio da se sada dobro vidjelo što znači upravljanje krizom i suradnja s Europom gdje aktualnom premijeru Andreju Plenkoviću u Hrvatskoj politici nema premca, te pozvao sve građane Hrvatske da daju svoj glas "Plenkiju", odnosno HDZ-u, kako bi mogli nastavit


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.4.2024. 8:55:18

Create Account