Gradnja križanja u Soblincu nastavlja se unatoč epidemije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2020. 18:47:35
Gradnja križanja u Soblincu nastavlja se unatoč epidemije

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U moru sumornih vijesti, jedna dobra. Na gradilištu rekonstrukcije raskrižja u Soblincu radovi se izvode unatoč aktualnim problemima.



Radovi proširenja prometnice na raskrižju su u tijeku. Radnici rade prema već potrebnoj proceduri u ovakvim uvjetima iako postoje trenuci kad se ne može baš poštivati potrebnih metar rastojanja jednog od drugog, međutim posao polako napreduje. Obzirom na novonastalu situaciju pretpostavljamo da neće završiti baš prema planu, no to ovog trenutka ionako nije najvažnije pitanje na svijetu. Promet je ionako više nego prepolovljen, pa niti izvođač previše smeta prometu, niti promet izvođaču. Vidjet će se kako će biti kad će se raskrižje u potpunosti zatvoriti za sav promet, međutim, ako to bude prema planu početkom svibnja, kad će na snazi najvjerojatnije još uvijek biti privremene mjere nekretanja, neće niti biti prevelikog problema. 


U svakom slučaju, radovi su i nadalje u tijeku što budi optimizam, a i zadovoljstvo svih koji su proteklih godina toliko žudili da se konačno na tom dijelu nešto učini kako bi se povećala sigurnost, posebice najmlađih sudionika u prometu, školske djece.



Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account