Hrvački klub Sesvete predstavio EU projekt "Društveni centar Sesvete"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.8.2020. 13:17:58
Hrvački klub Sesvete predstavio EU projekt "Društveni centar Sesvete"

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Hrvački klub Sesvete održao je uvodnu konferenciju povodom odobrenja sredstava iz EU fondova za projekt "Društveni centar Sesvete".




Predsjednik kluba Miše Kutleša zajedno sa suradnicima održao je u četvrtak navečer u Plavoj dvorani konferenciju povodom odobrenja sredstava za njihov projekt "Društveni centar Sesvete" kojim želi značajno podići kvalitetu društvenog, te osobito sportskog života u Sesvetama. 


Vrijednost projekta iznosi  1,864.800,01 kn i financira se iz EU fondova u sto postotnom iznosu. Realizacija projekta je 20 mjeseci, započeo je u svibnju ove godine i trajat će do veljače 2022. godine. 


Cilj projekta je jačanje civilnog društva za razvoj novih i rast postojećih programa u lokalnoj zajednici. Također, klub će u tu svrhu biti opremljen novim sportskim i infomacijskim i informatičkim uređajima.


"Jedni smo od rijetkih u državi koji su u tom segmentu uspjeli dobiti europsko financiranje i još k tome u sto postotnom iznosu, a još k tome priznali su nam baš sve što smo u projektu tražili. To samo po sebi govori koliko smo ozbiljno, sustavno i kvalitetno prišli izradi projekta i njegovoj prijavi, a isto tako ćemo ga i odraditi. Kada taj projekt u kojem će biti mnogo edukacija i raznih drugih interakcija s lokalnom zajednicom, završi, iza njega će ostati, nadajmo se razvijenija i kvalitetnija civilna zajednica koja će temeljem toga ostvariti mnoge benefite", rekao je predsjednik kluba Miše Kutleša.


Detaljnije informacije o projektu klub će objaviti na svojoj web stranici


Ispod članka pogledajte video izjavu glasnovogornika ovog projekta Tina Bregovića


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.6.2023. 8:51:54

Create Account