Ivanja Reka s početkom rujna dobiva najljepšu školu u državi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.8.2019. 16:54:29
Ivanja Reka s početkom rujna dobiva najljepšu školu u državi

Foto: Grad Zagreb

Radove koji su u završnoj fazi na izgradnji zgrade škole s dvoranom, igralištem i okolišem posjetio je danas gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.Ivanja Reka nakon godina i godina čekanja doista je zaslužila konačno suvremenu školsku zgradu. Danas dopodne  gradonačelnik je obišao novu školu Ivanja Reka u kojoj se radovi, u vrijednosti većoj od 100.000.000,00 kuna, privode kraju.


"Bit će to jedna od najljepših škola u gradu Zagrebu s kapacitetom za 720 učenika. Ove godine u Zagrebu smo napravili dvorana i škola koliko cijela Hrvatska nije u zadnje četiri godine, rekao je gradonačelnik te naglasio da im je zadaća podizanje standarda obrazovanja građana Zagreba", rekao je gradonačelnik Bandić. 


"Školu će na početku pohađati 270 učenika s područja Ivanja Reke i Resnika. Nastava će se odvijati u jednoj smjeni sa 16 razrednih odjela i dvije skupine produženog boravka", istaknula je ravnateljica Renata Buljan dodavši da u planu imaju 26 različitih izvannastavnih aktivnosti i da s velikim veseljem očekuje 9. rujna, početak nove školske godine.


Direktor tvrtke Ingrad Branisalv Brizar istaknuo je kako su radovi započeli prije godinu dana i da idu prema planu, a sve bi trebalo biti završeno do 29. kolovoza kada je zakazan tehnički pregled. "Očekuju nas još „šminkerski“ završni radovi u samom objektu, a vani uređujemo javnu prometnu površinu", rekao je Brizar.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.7.2021. 12:40:40

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account