Kao da je "A JE TO" ekipa radila cestu u Popovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.5.2018. 16:36:05
Kao da je "A JE TO" ekipa radila cestu u Popovcu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Poznate šeprtlje iz crtanog filma A je to očito da imaju podružnicu negdje na našem području.


Nesretna Vugrovečka ulica koja spaja Popovec s grobljem  na Markovom Polju, a o kojoj smo imali proteklih mjeseci nekoliko napisa zbog nevjerojatnih produljenja radova, ima i mali dodatak, kao što bi rekao legendarni Oliver Mlakar "...i jedna žlica Vegete". Taj mali dodatak pričici o "golemom" poslu rekonstrukcije i asfaltiranja Vugrovečke jest jedan nestašni telefonski stup. 


Izvođač radova napravio je cestu, preasfaltirao, proširio, međutim stup nikako da se makne. I što sad? Dečki su ga jednostavno ostavili na cesti. Čak su malo izasfaltirali ispod stupa, pa sad kroz asfalt prolazi i kabel. 


Ovdje je riječ o slabije preglednom desnom zavoju, a stup je, pogađate, na nepreglednoj desnoj strani. I što vozači moraju raditi dolaskom do zavoja? Instinktivno bježeći od stupa koji se nalazi u njihovoj traci, odmičući se od njega, prelaze u suprotnu traku. Je li to opasno, zaključite sami. 


Često se putem raznih kanala šire sličice ili video snimke ovakvih i sličnih umotvorina s raznih strana svijeta, čemu se smijemo pri tom generalizirajući nacije iz kojih nam dolaze takva ostvarenja dajući im razne epitete kao što su: "ma glupi ti i ti".  A što je sad po srijedi i kako bismo nazvali sami sebe? Nastavak ovog teksta prepuštamo svakom ponaosob.    


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.8.2023. 15:30:13

Create Account