Kašinčani pokrenuli akciju "Dom za Karmela"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.4.2020. 15:45:59
Kašinčani pokrenuli akciju "Dom za Karmela"

Foto: Volonteri humanitarne akcije

Kašinčanin Karmelo Savić morao je iseliti iz zgrade koja je teško oštećena i klasificirana kao opasna. Uključimo se u akciju i pomozimo!



Dom za Karmela naziv je humanitarne akcije koju su pokrenuli humanitarni Kašinčani u želji da pomognu svom sugrađaninu koji je u velikom potresu 22. ožujka ostao bez svog krova nad glavom. 


Gospodin Karmelo živio je sam u zgradi koja je toliko oštećena da je pomalo čudno kako se nije već urušila. Njegovi sugrađani toplog srca pokrenuli su akciju kojom bi mu uz oštećenu zgradu osigurali stambeni kontejner u kojem bi mogao živjeti neko vrijeme, možda i duže dok se nekim drugim načinom ne pronađe trajnije rješenje. 


U pozivu na uključenje u akciju koja je počela jučer i potrajat će do 1. srpnja ili dok se ne prikupi dovoljno novaca piše:




Dobra djela mogu promijeniti svijet


Svi ste vjerujem upoznati s time da je naš sumještanin Karmelo Savić uslijed potresa ostao bez svog jedinog doma. 

Ovim putem pozivamo sve na humanost i solidarnost, pokrenuli smo humanitarnu akciju "Dom za Karmela".


Cilj humanitarne akcije je skupiti financijska sredstva uz pomoć kojih bi se našem Karmelu kupio i postavio stambeni kontejner na adresi Kašina, Combajeva 16, koji bi postao njegov dom.


Također potrebno je napraviti podlogu na koju bi isti bio postavljen. Naš Karmelo korisnik je socijalne pomoći, bolestan je i nije u mogućnosti sam organizirati , a niti koordinirati ovom akcijom. Iz svih tih razloga akciju vodimo mi, njegovi prijatelji, sumještani i svi dobi ljudi. 


Svi koji žele sudjelovati i dati svoj doprinos u obliku novčane donacije to možete učiniti uplatom sredstava na broj računa: HR1124070003106694030 s naznakom Dom za Karmela. 


Humanitarna akcija će službeno trajati od 3. travnja do 1. srpnja, ili do trenutka dok ne prikupimo dovoljno sredstava. 


Hvala svima!


Galerija fotografija: Oštećenja na objektu Karmela Savića.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 13:36:24

Create Account