Konačno kreće rekonstrukcija Brestovečke

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.2.2020. 14:36:58
Konačno kreće rekonstrukcija Brestovečke

Foto: Ilustracija

Obećana rekonstrukcija započinje u subotu, 29. veljače, a radit će se po sektorima radi lakšeg prometovanja tijekom radova.Rekonstrukcija započinje oko 600 metara sjeverno od Horvatove, odakle počinje rekonstrukcija, prema Horvatovoj i to je prva faza, objavio je Gradski ured za mjesnu samoupravu. Cjelokupna rekonstrukcija trebala bi biti završena do kraja ljeta. 


Obavijest:


 Zbog izvođenja radova uređenja kolnika Brestovečka cesta na dijelu od Horvatove ulice u smjeru sjevera cca 600m u vremenskom razdoblju od subote 29.2.2020. od 8,00 sati do četvrtka 30.4.2020. do 4,00 sata bit će zatvorena za sav promet.


 Obilazni pravac:


Brestovečka – Žugčićeva – Novoselečki put – Sunekova – Dankovečka – Dubrava – Zagrebačka – Anke Krizmanić – Brestovečka i obratno.

 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, po preostalim slobodnim dijelovima kolnika, prema privremeno postavljenoj  regulaciji prometa. 

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.7.2020. 13:04:44

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account