Ludilo na sesvetskim ulicama, slavi se SREBRO!!! (galerija i video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.7.2018. 21:20:14
Ludilo na sesvetskim ulicama, slavi se SREBRO!!! (galerija i video)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

SREBRNI, naši ZLATNI Vatreni izazvali veliku proslavu na ulicama Sesveta.




Organizirano praćenje utakmice na sedsvetskom području bilo je pod velikim šatorom u Sesvetskoj Sopnici, a koji je ostao od prošlotjedne velike gradske manifestacije „Vratimo nadu zavičaju”. U šatoru se okupilo nekoliko stotina građana, no većina je ipak odlučila pratiti najveću hrvatsku nogometnu utakmicu ikad u svojim domovima uz prijatelje, ili u kafićima uz prigodnu zakusku.


Bolja momčad ovaj put nije pobijedila i to se pretočilo i na količinu navijanja, međutim, odmah nakon završetka utakmice gotovo svi su postali svjesni da je postignut najveći uspjeh hrvatskog nogometa i to je trebalo proslaviti.


Odmah se slavlje prelilo na ulice Sesveta i kroz samo središte prodefiliralo je nekoliko stotina mladih navijača uz još mnogobrojne automobile ukrašene „kockastim” (jezični dušebrižnici ponovo će zanovijetati nad tim izrazom), rekvizitima naših nacionalnih simbola.  


Pucalo se doslovce iz svega što ljudi imaju, čak i oružja, a petarde, baklje i druga pirotehnika bila je korištena kao da je Nova godina. Dio Sesvećana svakako se zaputio i na središnji zagrebački Trg, popularni Jelačić plac gdje je nastavljeno ludilo do dugo u noć.


A u ponedjeljak u rano popodne, zna se, tko ne dočeka Vatrene, taj za feštu nije. 


Video: Sesvete danas, Borko Samec

Vezane vijesti
Ažurirano: 17.7.2018. 23:18:28

Create Account