Mladi Belovarčani osvojili tri pehara

Autor: Vladimir Beštak
Objavljeno: 9.4.2018. 14:36:52
Mladi Belovarčani osvojili tri pehara

Foto: DVD Belovar

Članovi podmlatka i mladeži DVD-a Belovar nižu uspjehe. S kviz natjecanja gradske vatrogasne zajednice donijeli su doma tri pehara, što je poboljšanje u odnosu na prošlu godinu za 50% kad su se vratili doma s dva pehara, a što je također bio veliki uspjeh i upućuje na konstantan vrlo kvalitetan rad s najmlađim članovima društva.


Na subotnjem kviz natjecanju koje je  održano u tri kategorije, nastupile su 102 ekipe s preko 700 članova vatrogasnog podmlatka. Izvrsne rezultate postigla je mladež DVD-a Belovar koja je na terenu potvrdila pohvale njihovog rada s nedavno održane godišnje Skupštine vatrogasnog društva gdje su govornici – gosti i domaćini, isticali da su mladi sigurna budućnost DVD-a Belovar. 

Društvo je nastupilo s pet ekipa, vrijedno vježbajući proteklih mjeseci, a rezultat toga su tri pehara koji su veselo proslavljeni u belovarskom vatrogasnom domu. Dvije ekipe DVD-a Belovar osvojile su prvo i drugo mjesto u kategoriji mladeži od 10 do 14 godina, gdje su nastupile 42 ekipe, a za takav odličan rezultat uz njihov predani rad zaslužni su i voditelji Branko Bukal i Damir Paj.


U kategoriji djece od 6 do 10 godina nastupilo je 18 ekipa, a ekipa DVD Belovar pod vodstvom Ivane Kašnar osvojila je treće mjesto.


U kategoriji mladeži od 14 do 18 godina nastupile su 34 ekipe, prvo mjesto osvojili su „konkurentski“ mladi prijatelji iz Lužana, dok je DVD Belovar nastupilo s dvije ekipe pri čemu su osvojili 4. i 24. mjesto.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:44:07

Create Account