MOST danas o sportskom kompleksu Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.2.2021. 16:31:52
MOST danas o sportskom kompleksu Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Predstavnici stranke MOST održali su danas (subota) konferenciju za novinare na prostoru budućeg sportsko-rekreacijskog kompleksa.




Kandidat za gradonačelnika Zagreba na predstojećim lokalnim izborima Zvonimir Troskot na današnjoj konferenciji za novinare na prostoru gdje je u planu izgradnja sportsko-rekreacijskog kompleksa Sesvete govorio je danas o potrebi izgradnje sportskog kompleksa na prostoru nekadašnjih sportskih terena, nakon devedesetih i disco kluba Planet. 


Optužio je gradske vlasti za nemar prema tom projektu o kojem se govori već dvadesetak godina, te naglasio snažnu potrebu što skorije izgradnje jednog takvog centra kojem ovog trenutka gravitira dvadesetak tisuća mještana Sesveta i okolnih naselja. Podršku mu je dao i vijećnik u MO Gajišće Ivan Bolkovac. 


Mario Spajić iz udruge Zelene i plave Sesvete koje ideju o zelenom srcu Sesveta koje obuhvaća cjelokupni širi taj prostor izjavio je kako je potrebno što hitnije izdefinirati što bi se trebalo na tom prostoru izgraditi, te potom što hitnije prionuti poslu uz napomenu da su u tijeku problematični radovi izgradnje parkirališta kod gimnazije.


Ivana Vladimira Petric, koordinatorica MOST-a za GČ Sesvete naglasila je kroničan nedostatak sportskih terena na području Sesveta koje vrvi djecom, ali ne i pratećom sportskom infrastrukturom, te dala podršku projektu Zelenih i plavih Sesveta.


Zatupnik MOST-a u Saboru RH Nino Raspudić kao i obično, pomalo cinično u kontekstu sportske tematike ubacio je količinu glasova aktualne gradske vlasti i MOST-a na prostoru Sesveta, te istaknuo kako je ovaj kompleks davno već trebao biti napravljen. Dodao je kako nije važno tko će ga napraviti, da li Bandić, HDZ, SDP ili MOST, glavno je da se projekt što prije ostvari, a on se toplo nada da će to učiniti MOST i njihov gradonačelnik Zvonimir Troskot.


U Video zapisu pogledajte dijelove ili u cijelosti izjave govornika s današnje presice na prostoru budućeg sportsko rekreacijskog kompleksa Sesvete.


Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 13:48:54

Create Account