Na budućem gradilištu križanja u Soblincu danas nema ni psa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.3.2020. 11:22:59
Na budućem gradilištu križanja u Soblincu danas nema ni psa

Foto: Sesvete danas

Prvotno najavljen početak radova za 2. ožujka, pa potom prolongiran za ponedjeljak, 9. ožujka očito će opet biti odgođen.



Čini se da investitoru Hrvatskim cestama očito vrijeme pre brzo prolazi, pa je tako ovaj ponedjeljak došao, za njih, ranije nego li je trebao. Početak radova bio je najavljen za 2. ožujka. Zbog komplikacija s nekim suglasnostima, početak radova je prolongiran za danas, ponedjeljak, 9. ožujka, međutim, tijekom dopodneva kad smo posjetili potencijalno gradilište, tamo nije bilo ni psa. Tek pokoje vozilo, no čak je i promet u to doba bio vrlo rijedak.


To što radovi nisu počeli kako je najavljeno nije nikakav problem, uostalom navikli smo, to je kod nas uobičajena praksa. Problem ne nedostatak informacija. Građani koji koriste to križanje, bilo svakodnevno, bilo povremeno, već su s prvim informacijama o početku radova počeli razmišljati o alternativnim pravcima. Na vrijeme smo najavili današnji početak radova i većina je u svoje planove ukalkulirala potrebno vrijeme vožnje obilaznim pravcima, međutim ni danas ništa od toga. 


Može se očekivati, kako nam neki rekoše, da izvođač jedan dan samo zatvori promet i nastat će problem, da ne upotrijebimo neki drugi izraz, jer upozorenje o početku radova očito više nitko neće smatrati ozbiljnim.  No, do daljnjeg i do novih informacija i najava zatvaranja raskrižja, slobodno vozite tim raskrižjem, pazeći pri tom da se sad neposredno prije same rekonstrukcije  ne dogodi neki neželjeni prometni incident na tom opasnom raskrižju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account