Nakon 46 godina rada, AK Sesvete uselio u vlastiti prostor

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.7.2020. 11:13:38
Nakon 46 godina rada, AK Sesvete uselio u vlastiti prostor

Foto: AK Sesvete

Auto klub Sesvete više nije podstanar, nakon 46 godina od osnutka i djelovanja od sad će poslovati u vlastitom prostoru.




Auto klub Sesvete postoji već 46 godina i cijelo to vrijeme je podstanar. Razvojem kluba i povećanjem obima usluge pojavila se potreba za povećanjem broja "kvadrata", suvremenijim i reprezentativnijim prostorom, te je napokon u Bjelovarskoj 15a kupljen i uređen novi poslovni prostor AK Sesvete. 


Na otvorenju,  u četvrtak, 16. srpnja predsjednik AK Sesvete Željko Vizec zahvalio je svima na pomoći i potpori. "Završetak 1. faze radova pokazuje da u novom poslovnom objektu imamo preduvjete za pružanje usluga svim sadašnjim i budućim članovima na jednom mjestu. Standardi su visoki jer to zaslužuju članovi HAK-a. Preseljenjem poslovanja AK Sesvete na novu lokaciju otvaraju se nove mogućnosti poslovanja na istočnom dijelu grada Zagreba“, istaknuo je Vizec.


Otvorenju je nazočio i vrh Hrvatskog auto kluba, predsjednik Slavko Tušek, tajnik Željko Mijatović i njihovi kolege iz upravnog i nadzornog odbora.  "AK Sesvete kontinuirano pokazuje dobre rezultate u posljednjim godinama. Uz to svake godine su vrlo aktivni u prometnoj preventivi gdje također pokazuju odlične rezultate. Sada s novim poslovnim prostorom imaju i potrebni potencijal za daljini rad i razvitak u čemu im želim puno uspjeha“, rekao je Tušek nadodavši da je ovu investiciju pripomogao i Hrvatski autoklub. 


Predsjednik AK Sesvete Željko Vizec tom je prigodom Tušeku uručio prigodnu zahvalnicu za pomoć u realizaciji ovog projekta, a predsjednik HAK-a potom je uzvario uručenjem umjetničke slike. Damir Matacun, tajnik AK Sesvete uručio je zahvalnicu Željku Mijatoviću, Glavnom tajniku HAK-a zbog savjeta i postupaka koji su se pokazali neprocjenjivim u projektu izgradnje poslovnog objekta AK Sesvete, a potom je nazočne upoznao s narednim fazama izgradnje poslovne cjeline. 


 Prva faza obuhvatila je preseljenja uredskog poslovanja i smjestilišta vozila te opremanje učionice za trideset polaznika. Naredne faze sadrže poslove na opremanju automehaničarske radionice, opremanje  hotela za gume i uređenje prostora za daljnji razvoj poslovanja AK Sesvete. Porast broja članova AK Sesvete, kao temeljnog autokluba, zabilježen je od 2014. godine i ima stalni rast, čak u ovoj 2020. godini. 


U Hrvatskom autoklubu Auto-klubu „Sesvete“ zaposleno je 15 radnika koji posjeduju specifična znanja i vještine za obavljanje poslova u vezi članstva i autoškole. Autoškola AK Sesvete ima najdulju tradiciju osposobljavanja kandidata za vozače na području Sesveta, a opremljena je  suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima koja omogućavaju adekvatnu pripremu vozača za stvarne uvjete vožnje.  Pružanje usluge članovima i ostvarivanje članskih pogodnosti, te rad s kandidatima u autoškoli AK Sesvete podiže svakodnevno na višu razinu.


Na svečanosti su uz navedene predstavnike HAK-a nazočili u ime VGČ Sesvete Damir Kostanjski,  Romeo Kadić, predstavnik Policijske postaje Sesvete, Katica Sesjak ravnateljica OŠ Sesvete, Vladimir Vuger, ravnatelj OŠ Vugrovec Kašina, predsjednici i tajnici  temeljenih autoklubova AK Končar i AK Pula – Rovinj,  predstavnik susjedne autoškola Bolid i aktivni redovni članovi i radnici AK Sesvete.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.9.2023. 21:35:16

Create Account