Narodno sveučilište Sesvete otkazalo je do daljnjega sve aktivnosti

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.3.2020. 11:15:39
Narodno sveučilište Sesvete otkazalo je do daljnjega sve aktivnosti

Foto: Sesvete danas, arhiva

Narodno sveučilište Sesvete objavilo je da zbog novonastale situacije otkazuje do daljnjega sve aktivnosti. Budući da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske preporučio ograničavanje javnih okupljanja na kojima sudjeluje više od 100 osoba, do primitka novih preporuka otkazujemo sve planirane predstave u dvorani Narodnog sveučilišta “Sesvete”.


Ulaznice kupljene na blagajni Narodnog sveučilišta “Sesvete” možete mijenjati ili tražiti povrat novca na blagajni radnim danom od 11 do 13, osim ponedjeljkom, od 17 do 20 sati, a povrat sredstava ili  zamjenu karata kupljenih preko drugih distributera (eventim, entrio) možete ostvariti kontaktirajući njihove službe za korisnike.


S obzirom da je premijer Andrej Plenković objavio da se od ponedjeljka, 16. ožujka na dva tjedna prekida nastava i Narodno sveučilište “Sesvete” istim danom prekida održavanje nastave stranih jezika i svih ostalih programa (predavanja, radionica, izložbi, koncerata i dr.) dokle god su na snazi mjere za suzbijanje zaraze virusom SARS-CoV-2.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.7.2020. 17:11:09

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account